Wydarzenie w centrum rozpocznie się już w najbliższy czwartek i potrwa do niedzieli 5 marca.
Targi Regionalne w Pasażu Grunwaldzkim to okazja do kupienia tradycyjnych przysmaków z różnych stron Polski. Wyroby, które zaoferują wystawcy na kilkunastu stoiskach bazują na najlepszych składnikach i są przyrządzane na podstawie tradycyjnych receptur. Wśród przysmaków, których również będzie można skosztować na miejscu, znajdą się: chrupiące chleby na zakwasie, wysokiej jakości wędliny, naturalne miody, sery korycińskie, oleje tłoczone na zimno, bloki kakaowe, serki góralskie i wiele innych.
Na wydarzeniu swoją ofertę zaprezentują również Delikatesy T&J. Sklepy popularnej sieci posiadają osobny dział z ekologicznymi, regionalnymi produktami, które są dedykowane osobom ceniącym wysoką jakość i np. alergikom oraz osobom przestrzegającym diety bez glutenu.
Targi Regionalne organizowane w Pasażu Grunwaldzkim to także okazja do spróbowania zagranicznych smakołyków, którymi zajadają się mieszkańcy naszego kontynentu. Podczas wydarzenia będzie można kupić greckie oliwki, herbaty i chałwy tureckie, a także suszone owoce. Na jarmarku obecni będą nie tylko producenci żywności, lecz również rękodzielnicy.
Targi Regionalne w Pasażu Grunwaldzkim (2-5 marca) odbędą się przy scenie na poziomie „0”, w godzinach otwarcia centrum.